Såld

Villa i ett populärt område med bergvärme och garage!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  121 m²
 • Biarea
  66 m²
 • Tomtareal/mark
  719 m²

Välkommen till Albertsvägen 31 - en fristående enfamiljsvilla med bergvärme, garage och fiber. En unik möjlighet att förvärva ett hem med fantastisk potential i det mycket barnvänliga området Strömslund. Kliv in i en bostad med flera klassiska och välbevarade detaljer. Ett charmigt hus i jakt på nya ägare som kan ta vid efter eget huvud.

Flytta in och skapa ditt drömhem med direkt närhet till Strömslundsskolan, ett flertal förskolor, busskommunikationer och friluftsliv. För dig som uppskattar längdskidor finns även Trollhättans konstsnöanläggning endast 800 meter bort.

Missa inte att kolla vår VR-film!
Varmt välkomna att boka in er på visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Trollhättan
Adress Albertsvägen 31
46158 Trollhättan
Boarea (BOA) 121 m²
Biarea (BIA) 66 m²
Tomtareal/mark 719 m²
Antal rum 5

Karta