Såld

Renoverad tvåa med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²

På Hjortmossegatan 90 ges nu chansen att förvärva en välplanerad och smakfull tvåa med inglasad balkong. Lägenheten håller ett genomgående gott skick där både kök och badrum är stilrent renoverade. Hemtrevligt och praktiskt kök med plats för matbord, enhetligt golv i samtliga rum och ett härligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här finner ni ett väldisponerat boende som är redo att flytta in i och trivas i från första dagen!

HSB BRF Grevsågen är en stabil och omtyckt förening med flera förmåner för sina medlemmar. Läs mer om föreningen här: https://www.hsb.se/nvg/brf/grevsagen/

Bo med närhet till kommunikationer, välsorterade livsmedelsbutiker och centrum.

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Hjortmossegatan 90
46151 Trollhättan
Boarea (BOA) 54 m²
Antal rum 2

Karta