Såld

Bevarad tvåa med inglasad balkong och potential!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  53 m²

Är du ute efter ett renoveringsobjekt med ett trivsamt läget kan du sluta leta!

Mitt i hjärtat av det populära området Götalunden finner du denna tvåa och här är det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Kliv in till en välkomnande hall som ligger i anslutning till lägenhetens samtliga rum. Det praktiska köket har både gott om förvaringsmöjligheter och plats för matsalsbord, sovrum med förvaringsmöjligheter samt ett socialt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i västerläge, där man kan njuta av en kopp kaffe i gott sällskap.

Här bor du i en stabil förening, med närhet till allt som du behöver, centrum, resecentrum, Högskolan Väst och trevliga promenad stråk. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Kort kö för att få tillgång till parkeringsplats.

Välkomna att anmäla er till visningen och upplev detta hem på plats. Vi ses!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Idrottsvägen 19C
46140 Trollhättan
Boarea (BOA) 53 m²
Antal rum 2

Karta