Såld

Fin gavellägenhet på markplan med två uteplatser!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  77,5 m²

Denna stora tvårumslägenhet kan till ytan nästan betraktas som en trea! Med bra läge i ytterkant av bostadsområdet ligger denna renoverade markplanslägenhet, men kort gångavstånd till garage, lekplatser och varmförråd. Här finns en altan mot väster och en stenlagd uteplats mot öster, till bostaden hör även en mindre trädgårdstomt.
77,5 kvm är väldisponerade med stort badrum och vardagsrum, intill sovrummet finns även en separat klädkammare.
HSB brf Silvertärnan är en välordnad förening som kan erbjuda sina medlemmar det mesta, bland annat gästrum, samlingslokal, bastu med duschar, rejäla tvättstugor och fina lekplatser.
Välkomna på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Ljungvägen 86
46141 Trollhättan
Boarea (BOA) 77,5 m²
Antal rum 2

Karta