Såld

Tvåa på bottenplan med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  60 m²

Är du ute efter ett renoveringsobjekt med ett bekvämt läge kan du sluta leta!

Mitt i hjärtat av det populära området Hjortmossen finner du denna tvåa och här är det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Kliv in till hallen som ligger i anslutning till lägenhetens samtliga rum. Kök med gott om förvaringsmöjligheter i anslutning till matsal, eller varför inte göra ordning det till ett kontor? Ett väl tilltaget sovrum samt ett socialt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i ett avskilt sydost-läge, där man kan njuta av en kopp kaffe i gott sällskap.

Med närhet till en välsorterad matvarubutik, Trollhättan Centrum och Högskolan Väst. Här bor du i en stabil och omtyckt förening, läs mer om HSB BRF Grevsågen på deras hemsida: https://www.hsb.se/nvg/brf/grevsagen/boendeservice/

Välkomna att anmäla er till visningen och upplev detta hem på plats. Vi ses!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ronja Kauppinen

Fastighetsmäklare
Ronja Kauppinen
4,9 / 5 19 omdömen från Hittamäklare
Att få äran att arbeta med att hjälpa kunder med sin största affär i livet är helt fantastiskt. År 2021 tog jag registreringen som fastighetsmäklare efter att ha arbetat som ambassadör för ERA Hus & Hem under studietiden. Jag har ett stort hjärta för både Vänersborg och Trollhättan då jag är uppväxt i båda städerna och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Positivitet, struktur och ett stort kundfokus är något jag stävar efter för att ge Er en trygg och smidig bostadsaffär. Med ett stort engagemang för mitt yrke skräddarsys varje möte för att ge Er det lilla extra som krävs för att göra Er som nöjdas.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Trollhättan
Adress Hjortmossegatan 120
461 51 Trollhättan
Boarea (BOA) 60 m²
Antal rum 2

Karta