Rosa Bandet Cancerfonden
Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Nu endast 5 st kvar! Ägarlägenheter i unikt läge vid havet och Lyckorna golfklubb!

Vackert beläget intill havet och med vacker natur omkring finns nu möjligheten att förvärva en av kvarvarande 5 ägarlägenheter i guldläge precis intill Lyckorna Golfklubb. Kvarteret Lyckosvingen ligger beläget i den anrika och välkända bad och kurort Ljungskile. Här erbjuds ett boende för den som vill bo lugnt, som uppskattar en underbar utsikt, vill ha närhet till den bohuslänska kusten och som önskar goda pendlingsmöjligheter till de större städerna. Via E6:an som nås på bara någon minut nås Göteborg på 50 min och Uddevalla på 20 min. Här erbjuds en möjlighet att köpa ett smidigt och praktiskt boende med direkt ägande vilket medför en stor personlig frihet kring ditt boende, detta då de ägs som ägarlägenheter. Ett boende perfekt för golfare eller för den som önskar bo i en lugn och vacker miljö. Mer information nedan om de 8 lägenheterna till salu! Lägenhet 307 är visningslägenhet och fotograferad i helhet - För samtliga bilder se Anfasterödsvägen 10, lgh 307.

 • Boendeform: Lägenhet
 • Ägandeform: Friköpt

Visningar

 • Visningsanmälan krävs

  Anmäl dig till visning

  Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

  Visningspåminnelse som SMS

  Fyll i ditt mobiltelefonnummer så kommer vi skicka ett SMS till dig som påminnelse i god tid innan visningen.

  Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Adress Rum Boarea Pris Typ Status
Anfasterödsvägen 22, lgh 001 2.5 55,2 m² 55.2 Lägenhet Såld
Anfasterödsvägen 22, lgh 002 2.5 49,5 m² 00000049,5 2 673 000 kr 0002673000 Lägenhet Försäljning
Anfasterödsvägen 10, lgh 108 5 111,5 m² 00000111,5 5 090 000 kr 0005090000 Lägenhet Försäljning
Anfasterödsvägen 12, lgh 106 4 107 m² 0000000107 4 680 000 kr 0004680000 Lägenhet Försäljning
Anfasterödsvägen 20, lgh 103 3 Lägenhet Såld
Anfasterödsvägen 10, lgh 208 5 111,5 m² 00000111,5 5 290 000 kr 0005290000 Lägenhet Försäljning
Intresseanmälan

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

 • Funderar du på att sälja din bostad?

  När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

  Boka en mäklare hem till dig!

  tisdag 27 okt onsdag 28 okt torsdag 29 okt tisdag 3 nov
  Typ av bostad

  Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

  Jag vill få en gratis värdering!

  Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Interiör

Allmänna uppgifter om bostäderna

Kvarteret Lyckosvingen uppfördes år 2017 i det härliga och naturnära området kring Lyckorna Golfklubb. Kvarteret innehållande 24 ägarlägenheter har alla en härlig vy över golfbanans gröna ängar och flertalet av lägenheterna ser även vidsträckt ut över havsbukten som går in till Ljungskile.

Lägenheterna är fördelade på tre plan som alla nås via hiss och lägenheterna varierar i storlek från 55,2 kvm till 118,4 kvadratmeter. Lägenheterna på bottenplan har härlig altan med möjlighet att kliva rakt ut på bakgården medans lägenheterna på de högre planen har balkonger med stora glasbalkongräcken in till lägenheterna.

Alla lägenheter är uppförda med stilrena och genomtänkta material för att skapa en påkostad känsla i lägenheterna. Alla bostäder har minst två sovrum och ett badrum.

I dagsläget finns 8 stycken till salu.

INTERIÖRT
Vissa avvikelser och variationer kan finnas mellan ägarlägenheterna till salu. Nedstående information är övergripande angående ytskikt och inredning i Kvarteret Lyckosvingen. För mer exakta uppgifter se mer under respektive lägenhet. 

Hall
Golv: Delvis Ekparkett och delvis klinkers vid entrén.
Väggar: Vitmålade
Tak: Vitmålat.

Kök
Golv: Ekparkett.
Väggar: Vitmålade
Tak: Vitmålat.

Köket är inrett med köksinredning från Ballingslöv. Stilren vit lucka i serien Solid, kakel ovanför bänk och utrustning bestående av Siemens Spishäl, spisfläkt, inbyggnads ugn, inbyggnadsmikro, kyl, frys samt diskmaskin.

Vardagsrum
Golv: Ekparkett.
Väggar: Vitmålade.
Tak: Vitmålat.

Sovrum
Golv: Ekparkett.
Väggar: Vitmålade
Tak: Vitmålat.
Inredning: Varierar mellan lägenheterna, se mer information under varje lägenhet.

Badrum
Golv och väggar: Fullkaklade.
Tak: Vitmålat.
Utrustning: Wc-stol, badrumskommod(Ballingslöv), spegel med belysning, duschhörn, (I vissa lägenheter är tvättmaskinen och torktumlaren placerad i badrummet och andra har egen tvättstuga, se mer under respektive lägenhet)

Wc med dusch
Golv och väggar: Fullkaklade.
Tak: Vitmålat.
Inredning: Wc-stol, badrumsmöbel 60 cm(Ballingslöv) med spegel med lampett, duschhörn.

Wc
Golv/sockel: Klinker.
Väggar: Vitmålad väv.
Tak: Vitmålat.
Inredning: Wc-stol, tvättställ kompakt med spegel(Ballingslöv).

Tvättstuga
Golv/sockel: Klinker.
Väggar: Vitmålad väv.
Tak: Vitmålat.
Inredning: Ballingslöv, lucka Harmoni.
Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare

Klädkammare/förråd
Golv: Ekparkett.
Väggar: Vitmålade
Tak: Vitmålat

Inredning: Inredningen i förråden varierar mellan de olika lägenheterna, se mer information nedan. Skjutdörrgarderober (om inritat) Elfa, Vista plain vit. Bas inredning med stång och hyllplan. Frånluftsvärmepumpen är placerad olika beroende på lägenhet.

Lägenhet

 • Område

  Ljungskile
 • Kommun

  Uddevalla
 • Församling

  Ljungskile
 • Ägandeform/typ

  Friköpt/Nyproduktionsprojekt
 • Servitut, etc

  Samfällighet Uddevalla ANFASTERÖD S:3
  fnr_140865791
 • GA

  Gemensamhetsanläggning Uddevalla ANFASTERÖD GA:14
  fnr_140865793 Gemensamhetsanläggning Uddevalla ANFASTERÖD GA:13
  fnr_140865794 Gemensamhetsanläggning Uddevalla ANFASTERÖD GA:12
  fnr_140862019 Gemensamhetsanläggning Uddevalla ANFASTERÖD GA:7
  fnr_140300186

Byggnad

ÄGARLÄGENHET- EN RELAVT NY BOSTADSFORM

Ägarlägenheter har funnits som boendeform sedan 2009 - I övriga Europa är denna boendeform mycket vanlig. En ägarlägenhet brukas benämnas som en tredimensionell fastighet och kan likställas med ett radhus på höjden.

Ägaren till lägenheten har ett direkt ägande med en stor personlig frihet. Boendeformen innebär att lägenheten går under Jordabalken och därmed samma lagar som för ett småhus. Lägenheten har alltså en egen fastighetsbeteckning, den ägs via lagfart som köparen bekostar vid köpet, den kan pantsättas och du bestämmer själv om vad du gör med lägenheten. Du kan därför om du vill hyra ut den och renovera som du vill utan att en förenings stadgar stoppar dina planer. 

Då boendeformen är i lägenhetsform tas den ofta i jämförelse med en bostadsrätt. Det finns dock flera viktiga skillnader mellan dessa två boendeformer! En bostadsrätt är endast en nyttjanderätt att använda bostadsrättsföreningens lägenhet och som ägare av en bostadsrätt är du alltid ansvarig för hela bostadsrättsföreningens skulder och åtaganden. Kan inte bostadsrättsföreningen betala sina lån är du som ägare ansvarig att hjälpa till. I en ägarlägenhet pantsätts endast din fastighet(lägenhet) och därmed är du endast ansvarig för dina egna bostadslån, inte en bostadsrättsförenings.  

I och med att fastigheterna(lägenheterna) sitter samman skapas en samfällighet som sköter och underhåller de gemensamma ytorna.  

SAMFÄLLIGHETSFÖRENINGEN
Som ägare av en ägarlägenhet i kvartered Lyckosvingen blir du automatiskt även delägare i de gemensamhetsanläggningar och den samfällighetsföreningen fastigheten tillhör. 

Bostadskvarteret Lyckosvingens samfällighet bildades i samband med kvarteret nybildande och har i uppgift är att sköta och drifta det gemensamma. Till det gemensamma räknas bl.a. mark, fasader, tak, trappor, hissar, källare, fiber, renhållning och VA. Som delägare betalas en månadsavgift om 1005kr/mån till samfälligheten för driften samt för en underhållsfond som ska hantera framtida underhåll, exempelvis ommålning, takomläggning, o.li. 

Samfällighetsföreningen driftar och sköter bl.a.:
- Vatten och avlopp
- Renhållning, sophantering, snöröjning och gräsklippning
- Utvändig belystning och p-hus
- Försäkringar för lgh-hus och radhus
- Fiber-TV Lagom med ca 25 kanaler som ingår.(Bredband väljs och bekostas av ägare själv)
- Uppvärmning källare
- Trapp- och källarstädning
- Vägsamfällighet GA:7 och GA:!2
- Underhållsfond för framtida yttre underhåll. *Då underhållsfria val har gjorts på utsidan kan underhållsfonden hållas låg i förhållande till byggnades storlek*

SOLCELLER
Kvarteret Lyckosvingen har valt att investera i solceller från DTenergi som både är ekonomiskt och miljömässigt positivt för ägarna av ägarlägenheterna. 

Solcellerna producerar inte bara egen el till föreningen utan skapar även mervärde till fastigheten med anledning av dess minimala miljöpåverkan. 

Elen från solcellerna används i första fallet till att värme upp källaren samt belysa upp fastigheten utomhus och i källarlokalerna. Den el som produceras men ej förbrukas(cellerna är kalkylerade till att utvinna ca 30 000kwh/år, driften av källaren och utomhusbelysningen är beräknad till ca 20 000kwh/år) säljs vidare till elnätet och skapar en intäkt för samfälligheten. 

PARKERING/GARAGE/GOLFBILSGARAGE
Inom området kring lyckosvingen återfinns 22 parkeringsplatser och 23 kallgarage. 

Varje lägenhet ska kunna hyra minst 1 parkering. Resterande ej uthyrda har samfälligheten att hantera som gästparkeringar eller extra hyresparkeringar. Är alla uthyrda gäller kösystem. 

P-plats 150Kr/mån.
Kallgarage 300kr/mån

ÖVRIGA UTRYMMEN
I föreningens lokaler återfinns både gym för den som önskar motionera, cykelförråd, förråd tillhörande respektive lägenhet och ett praktiskt golfbilsgarage med utfart mot innergården och golfbanan bakom. 

Hyran för golfbilsgaraget är 300kr/mån, separat kö. 

NÄROMRÅDET
Precis i anslutning til Kvarteret Lyckosvingen finner ni vackra Lyckorna Golfklubb - En golfbana uppskattad både av elitspelarna och medelgolfaren. Här finner ni en seaside och parkbana med otrolig vyer precis intill havet, drivingrange, övningsfält invid havet och två puttinggreener. I klubbhuset intill Lyckosvingen finner ni även en utmärkt golfrestaurang och välsorterad golfshop. 

Inom gångavstånd finner ni även badplats, fina promenadstråk och otroliga havsvyer. På omtalade Musselbaren och Villa sjötorp kan ni avnjuta en underbar middag för att sedan promenera hem. Med cykel via cykelväg når du även Ljungskile centrum med livsmedelsbutik, mysigt bageri, restauranger och apotek. 

Övrigt

 • Boendekostnads­kalkyl

  Kontakta mäklaren för en personlig boendekostnadskalkyl.
 • Budgivning

  Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.

Ljungskile

Vackert beläget mellan hav och fjäll ligger Ljungskile. En ort med en historia som anrik och välkänd bad och kurort sedan slutet av 1800-talet. Med kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg och närheten till den Bohuslänska kusten gör Ljungskile till en expansiv ort både inom turism, näringsliv och handel - Något som lockar många.

Utbudet är stort i denna gemytliga småstadsort för både ung som gammal. Här finner ni små mysiga caféer och affärer men även välkända restauranger som den välkända Musselbaren, Laxbutiken men även Villa Sjötorp. Här finns också vårdcentral, apotek och tandläkare.

På sommaren kan ni berika er med bad, fiske, natur och diverse aktiviteter såsom att paddla kajak, härliga promenader på någon av de olika vandringslederna, segla eller varför inte prova på eller utveckla dina talanger i golf på Lyckornas välkända golfbana, fint beläget vid vattnet. Vintertid är närheten till fjället uppskattat för den som önskar skidåkning eller varför inte testa på havsskridskoåkning? 

I Ljungskile finns både för- och grundskola, samt högstadium. Önskar man känna storstadspulsen så är närheten till detta inte långt bort, med bilavstånd till Uddevalla på 20 min och Göteborg på ca. 40 min.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad