Såld

Granne med Fyrisån och utsikt mot Domkyrkan

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1984
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  89,5 m²

Ett fantastiskt läge med gångavstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda!
Ta en promenad längs med Fyrisån ner på stan för en fika eller middag tillsammans med dina vänner. Närliggande strövområden når du enkelt med cykel eller om du kanske behöver ta pendeln till jobbet.

Till bostaden kommer ni via hiss från markplan. Planlösningen erbjuder ett rymligt vardagsrum med anslutande balkong där ni har utsikt över Fyrisån, ett större sovrum med intilliggande klädkammare, två stycken lika stor rum som kan användas som gästrum, sovrum eller arbetsrum, badrum med alla bekvämligheter, kök med bra arbetsytor och förvaring samt matplats vid fönster mot innergården med utsikt mot det vackra pilträdet.

Ett utmärkt boende för dig som vill förverkliga drömmen om en bostad med ett centralt läge, eller för dig som har sålt villan och vill flytta in till stan. Här får ni bo i en mycket omtyckt och stabil förening med god ekonomi samt bra service till sina medlemmar.

Slutpris 3 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 35 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Centrum
Adress Svartbäcksgatan 43A
75316 Uppsala
Slutpris 3 750 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-17
Boarea (BOA) 89,5 m²
Antal rum 4

Karta