Såld

Rymlig lägenhet med två uteplatser!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1980
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  73 m²

En bostad för dig som önskar en hemtrevlig lägenhet med två fina uteplatser att värna om.

Invändigt möts ni av en genomtänkt planlösning med generösa utrymmen i samtliga rum. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i kök och sovrummet har även en egen klädkammare. Badrummet är utrustat med tvättmöjligheter och vardagsrummet är stort nog att delas av med två separata levnadsfunktioner. Utvändigt kan ni njuta av en uteplats på framsidan med utsikt över innergården och på baksidan har ni en skyddad uteplats tillsammans med gräsytor att ha odlingsbänkar på. På baksidan av huset finns även ett stort förråd att tillgå.

Välskött och populär förening med god ekonomi som har extremt bra service till sina medlemmar. Här finns att nyttja en större kvartersgård med utrymme för större sammankomster, föreningslokal, bastu, gym, motionslokal och övernattningsrum för två personer. Det finns även bollplan, lekplats, skyddsrum och moped samt cykelparkering.

Området är inbäddad i vacker natur och har extremt goda kommunikationer vare sig men beger sig på fot, via cykel eller bil. På promenadavstånd har ni Gottsunda centrum med all tänkbar service. En kort cykeltur bort finns Gottsundagipen med flera fina strövområden och motionsspår. Nu när sommaren står runt hörnet kan man bege sig till Vårdsätra eller Lyssnaängens badplatser som finns på behändigt avstånd. I närområdet finns även bland annat en ateljéförening, Gottsunda dans & teater, Gottsundabiblioteket, kulturhus, idrottshall och badhus.

Slutpris 1 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Gottsunda
Adress Altfiolsvägen 10A
75654 Uppsala
Slutpris 1 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-29
Boarea (BOA) 73 m²
Antal rum 2

Karta