Såld

Fyra med uthyrningsdel i stort behov av renovering.

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1991-92
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  102,3 m²

Här finns alla möjligheter att skapa ett ypperligt boende åt sig själv. Ifall man är en familj med tonårsbarn så kan man låta dom ha en avdelning för sig själva eller så kan man välja att skaffa en inneboende för att bättra på sin egen ekonomi.

Bostaden har ett mycket bra läge i området vid en lugn och trivsam innergård.

Runt knuten finns naturreservatet Norra Lunsen där du kan njuta av stilla och tyst natur nära staden. Vandra längs markerade leder. Skida längs preparerade spår. Rasta och grilla vid anvisade eldstäder. Övernatta i Lunsentorpet. Plocka bär och svamp.

På promenadavstånd har ni tillgång till bra bussförbindelser och service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, förskola och skola. För den bilburne så går det snabbt att ta sig in till centrala Uppsala och E4:ans påfart.

Mycket stabil förening med god ekonomi och bra service till sina medlemmar.

Slutpris 1 625 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Sävja
Adress Blekingevägen 7
75758 Uppsala
Slutpris 1 625 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-11
Boarea (BOA) 102,3 m²
Antal rum 4

Karta