Kommande försäljning

Ljus och modernt renoverad gaveltrea!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2002
 • Våning
  3 av 5
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  83,5 m²
 • Avgift
  3 858 kr/mån
 • Pris
  3 195 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Välkommen till denna ljusa och stilfullt renoverade gaveltrea med stora fönsterpartier. Bostadens balkong ger dig sol både under förmiddagen samt under dagen samtidigt som du får en vy över S:t Persgatans trevliga promenadstråk. Det finns möjlighet att ta hissen från markplan hela vägen till lägenheten samt att hissen även går ner i garaget som ligger på källarplanet. Mycket genomtänkt planlösning där sovrummen ligger avskilt i varsin ände av bostaden. Bostaden har ett centralt läge med bra pendlingsmöjligheter då du endast har ca 12 minuters gångavstånd till centralstationen och några få minuter till stadskärnan. Det finns en ovanligt trevlig och praktisk tvättstuga i markplanet med stora fönster och med bra arbetsytor.


Bostadsrättsföreningen Domald är en mycket trevlig och välskött förening med 33 bostadsrätter samt lokaler som hyrs ut. I bostadsrättsföreningen har de en fin och privat och grönskande innergård med pergola, sandlåda för barn samt ett sophus. För att ta sig in på innergården går du via en låst smidesgrind. Enligt senaste årsredovisningen ligger belåningsgraden om 5.307 kr/m². Föreningen har ett trevligt källargarage som nås via Botvidsgatan.


På S:t Persgatan 32B bor du på en attraktiv adress med direkt närhet till hela stadens utbud. Alldeles nära bostaden finner du den uppskattade servicen vid Kvarnengallerian där det finns ICA, systembolag, apotek, restauranger samt att Friskis & Svettis ligger ett stenkast bort.


Välkommen till ett hem att trivas i!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander

Extra kontaktperson Joel Cruickshank

Fastighetsmäklare
Joel Cruickshank

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Beskrivning

Hall

Ljus hall med klinkergolv tillsammans med vita väggar. I Hallen finns det goda möjligheter till en garderobslösning. Intill hallen finns även en praktisk klädkammare med hyllsystem och goda förvaringsmöjligheter.

Badrum

Väl tilltaget badrum med klinker- och kakelbeklädda ytskikt. I badrummet finns det handfat med kommod, spegelskåp, wc badkar med glasvägg samt badrumsskåp. Det finns plats för att ha tvättmaskin om så önskas. Säljaren önskade inte ha det då det finns en mycket välskött tvättstuga vid trapphusets entréplan.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med gavelläge och fönster i två väderstreck. Här får du ett härligt ljusinsläpp med ljusa väggar. I vardagsrummet ligger ett parkettgolv.

Sovrum 1

Stort sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. I sovrummet finns det även möjlighet till en större garderobsvägg. Från sovrummet når du bostadens balkong som vetter mot trädkronorna på S:t Persgatan.

Balkong

Trevlig balkong som vetter mot trädkronorna på S:t Persgatan. Här får du plats med ett caféset på balkongen och väderstrecket är mot sydost med sol förmiddagen och under dagen.

Renoverat kök

Exklusivt och välrenoverat kök (2020) med generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här får du dessutom möjlighet att få plats med ett större matbord för sociala tillställningar. Köksutrustningen består av skåpsluckor i en modern grå nyans, integrerad mikro och ugn i arbetshöjd, induktionshäll med tillhörande spisfläkt, inbyggd diskmaskin, fullstor kyl och fullstor frys samt mycket skåpsförvaring.

Sovrum 2

Sovrum med parkettgolv och plats för en säng, garderob och skrivbord om så önskas.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Adress S:t Persgatan 32B
75329 Uppsala
Lägenhetsnr BRF 206
Lägenhetsnr LM 1203
Våning 3 av 5
Boarea (BOA) 83,5 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 3
Andel i föreningen

2,648%

Andelstal insats

2,98213%

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Andel av BRF netto­skuldsättning Nettoskulden har ej gått att få fram
Månadsavgift 3 858 kr/mån
Pris 3 195 000 kr (Högstbjudande)
Tillträde

Enligt överenskommelse

Inre reparationsfond Inre reparationsfond saknas

Byggnad

Byggår 2002
Hiss Ja
Hiss från markplan.

Förening

Namn RB BRF Domald i Uppsala
Org. Nr 716422-5810
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta