Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2022-2023
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  125 m²
 • Avgift
  4 874 kr/mån
  inkl. kallvatten och avfallshantering. Kostnader för uppvärmning, varmvatten, hushållsel, bredband och hemförsäkring tillkommer.
 • Pris
  3 990 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

I familjeidyllen Lindbacken finns det nu äntligen möjlighet att förvärva ett av de eftertraktade radhusen i Brf Pärla!

Möjlighet till inflyttning i februari 2024. Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt.

Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens.

Privat baksida där ni kan njuta av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar.

I Lindbacken bor ni i en familjeidyll med villor, radhus och lägenheter vid sidan av fina parkmiljöer och lekplatser. Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär, den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Här har man skapat ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många.

Den stora parken, Skogstorpsparken, i hjärtat av Lindbacken är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare. Sen finns även den södra parken med utegym, lekplats och belyst pulkabacke på vintern.

För barnen finns det i dagsläget fyra förskolor och en skola till årskurs 5.

Vid infarten till Lindbacken finns en välsorterad matbutik och en nyligen uppförd handelsby som kommer innehålla vårdcentral, apotek, gym och restaurang. För större veckohandling samt shopping och allmän service finns Gränby köpstad ca 5 km bort.

För er som pendlar är kommunikationerna till Lindbacken goda. Det går regelbundet täta bussavgångar vid väg 288 till Resecentrum inne i Uppsala och för den bilburne nås E4:an på bara några minuter. Med cykel nås Grånby köpstad och Uppsala stadskärna via välskött och belyst cykelväg.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Beskrivning

Entréplan

Hall med praktisk klinker innanför dörren. Här finns en hatthylla där ni kan hänga av er ytterkläder och en garderob samt städskåp i den inre hallen.

Kök från Vedum i mellangrå ton och bänkskiva i carraramarmor som även sätts upp som stänkskydd på väggen. Här finns maskinell utrustning i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrum om ca 31 kvm med en fantastisk takhöjd. Här finns plats för både ett matbord för hela familjen och en ordentlig soffgrupp. På golvet ligger samma genomgående parkettgolv. Stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot altanen samt trädgården.

Badrum med klinker på både golv och väggar. Handfat med kommod och spegel ovan, toalett, handukstork och takdusch med duschvägg. För familjen som inte önskar dusch finns det plats att sätta in ett badkar. Badrummet inrymmer även tvättstuga där ni har tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovan. I denna del står även värmepumpen och ett linneskåp.

Sovrum 1 med parkettgolv. Även detta rum har en fantastisk takhöjd på från ca 2,6 upp till ca 3,5 m, vilket ger rummet en härlig rymd. Fönster i två väderstreck och dubbeldörrar ut till altanen och trädgården. Goda förvaringsmöjligheter finns tack vare fyra garderober.

Sovrum 2 med parkettgolv och fönster åt entrésidan av huset.

Toalett i anslutning till hall och vardagsrum.

Övre plan

Allrum med parkettgolv. Utgång till balkong mot husets framsida.

Sovrum 3 med parkettgolv, plats för skrivbord och en garderob.

Sovrum 4 med parkettgolv, plats för skrivbord och en garderob.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Lindbacken
Adress Vitmossvägen 126
75471 Uppsala
Lägenhetsnr BRF 8
Boarea (BOA) 125 m² (enligt Föreningens information)
Tomtbeskrivning

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Andel i föreningen

6.9444%

Andel av BRF netto­skuldsättning 1 499 993 kr
Överlåtelse­avgift 1 313 kr (betalas av köparen)
Pantsättnings­avgift 525 kr
Månadsavgift 4 874 kr/mån
Ingår i avgiften

kallvatten och avfallshantering. Kostnader för uppvärmning, varmvatten, hushållsel, bredband och hemförsäkring tillkommer.

Pris 3 990 000 kr (Högstbjudande)
Inre reparationsfond Inre reparationsfond saknas

Parkering

Information

Uppfart framför husets entré.

Driftkostnad

Hushållsel 1 000 kr/mån
Uppvärmning 1 000 kr/mån
Hemförsäkring 400 kr/mån
Digitala tjänster såsom bredband 400 kr/mån
Summa driftkostnad 2 800 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Uppvärmning sker med enskild luftvärmepump vars elkostnad per år uppskattas till 12 000 kr, beroende på individuella levnadsvanor, och debiteras respektive bostadsrättsinnehavare direkt av elbolag. Digitala tjänster (bredband, telefoni och TV), egen förbrukning av hushållsel och hemförsäkring ingår inte i avgiften och uppskattas till ca 21 600 kr/år, där hemförsäkring beräknas kosta 4 800 kr/år, hushållsel 12 000 kr/år och bredband 4 800 kr/år.

Energideklaration

Status Energideklaration ej utförd

Byggnad

Byggår 2022-2023
Hiss Nej
Allmän information

Brf Pärla består av 15 st bostadsrättsradhus med adress Vitmossvägen 112-140 i Lindbacken.

Byggnad

Uppfart framför husets entré. Uteplats 1 på husets baksida med stor altan där ni får plats med både matbord och loungegrupp. Altanen övergår sedan till gräsmatta och blir en fin plats för barnen att leka på. En uteplats med insynsskyddat läge.

Uteplats 2 på husets framsida med plats för en mindre möbelgrupp.

Balkong med förmiddagssol som nås från allrummet på plan 2.

Föreningens byggnadskroppar, innehållande 15 bostadslägenheter, har en ändamålsenlig placering där samverkan kan ske mellan bostadsrättsinnehavarna. Föreningen kan i framtiden komma att förvärva någon av, eller båda, de intilliggande tomterna, för uppförande av ytterligare ca 10-20 radhus.

Värme- och ventilations­anläggning

Frånluftsvärmepump

TV/internet

Fiber

Förening

Namn Brf Pärla
Org. Nr 769633-1862
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta