Såld

Bostaden du inte får missa - Oslagbart läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1963
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  31 m²

Det är ytterst få tillfällen som möjligheten ges att förvärva en sådan unik bostad som denna attraktiva lägenhet. Om man inte förvärvar den nu får man förmodligen vänta några år på nästa tillfälle. Det mycket omtyckta läget i Främre Luthagen ger dig närhet till allt du kan önska dig av staden samtidigt som du bor på en eftertraktad adress. Här får du en mycket sällsynt vindslägenhet med en magnifik utsikt, balkong, stilfullt badrum, nära till förråd samt känslan av ett mer privat trapphus. Utöver dessa attribut får du även möjligheten till en mycket låg månadsavgift om endast 992 kr/mån där det dessutom ingår varm- och kallvatten, värme och grundutbud för TV.

Bostadsrättsföreningen Ladu har en ovanligt välskött ekonomi där föreningen dessutom varit obelånad i flera år (se årsredovisning 2022). Bostadsrättsföreningen utgör 33 bostadsrätter och har även en affärslokal. Föreningens uppskattade trädgård är belägen på husets baksida som verkligen kommer till sin rätt under det grönskande sommarhalvåret och benämns ofta som en oas. I trädgården finns blommor, träd, växter och odlingsmöjligheter samt en mycket uppskattad pergola för sociala tillställningar. Genom åren har föreningen hunnit genomföra flera stora renoveringar såsom stamrenovering och renovering av tak.

I bostadsområdet Främre Luthagens historierika kvarter promenerar man på kullerstensgator och kan njuta av en vackert bevarad arkitektur. Alldeles utanför porten vid Skolgatan 21 finner ni vackra Rektorsparken samtidigt som du bor med närhet till ett generöst restaurang- och caféutbud. Den närmaste mataffären är uppskattade ICA Luthagen och du promenerar in till stadskärnen inom några få minuter. För dig som pendlar tar det endast ca 18 minuter att promenera till tågspåren. Sköna promenader finner du vid det grönskande å-rummet längsmed Fyrisån, Stabbyskogen eller varför inte naturreservatet Hågadalen, känt för sin milsvida utsikt över åkrar och ängar.

Välkommen till en sällsynt bostad att trivas i!

Slutpris 2 440 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Främre Luthagen
Adress Skolgatan 21
75312 Uppsala
Slutpris 2 440 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-08
Boarea (BOA) 31 m²
Antal rum 1

Karta