Såld

Ska du flytta hemifrån?

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1946
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  16 m²

En perfekt bostad i trivsamma kvarter för dig som ska flytta hemifrån eller börja studera i Uppsala.

Läget är utomordentligt bra då ni får promenadavstånd till service, årummet och stadskärnan. För den som ska plugga så finns de flesta institutioner på gång eller cykelavstånd och från lägenheten har man direkt närhet till stans populära nationsliv för studenterna.

Välskött bostadsrättsföreningen med låga avgifter som bland annat erbjuder både bastu och en takterrass med fin utsikt till sina medlemmar.

Slutpris 950 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Luthagen
Adress Götgatan 11
75315 Uppsala
Slutpris 950 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-26
Boarea (BOA) 16 m²
Antal rum 1

Karta