Såld

Trea med inglasad balkong i omtyckta Bellman

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1967-68
 • Våning
  1 tr av 4
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  81,5 m²
 • Avgift
  4 132 kr/mån
  inkl. värme, vatten, bredband, kabel-tv basutbud

Detta är en trivsam bostad för dig som uppskattar ett bra läge och här bor ni i en ljus och fin gavellägenhet.

Planlösningen erbjuder två rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Badrum med badkar och en gästtoalett i hallen. Köket är som gjort för enkel matlagning och matplatsen rymmer större sällskap. Vardagsrummet har fint parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen.

Brf Bellman är en mycket gedigen förening med låg belåningsgrad och excellent service till sina medlemmar. Området har även gröna innergårdar och ett antal lekplatser. Se även föreningens hemsida för ytterligare info.

Bekvämt avstånd till all tänkbar service och cykelavstånd till såväl Gränbystaden som Uppsala stadskärna. Bra pendlingsmöjligheter med buss och bil.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Bellman
Adress Bellmansgatan 122
75426 Uppsala
Våning 1 tr av 4
Boarea (BOA) 81,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3
Månadsavgift 4 132 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten, bredband, kabel-tv basutbud

Karta