Såld

Kedjehus med gavelläge och carport!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2022-2023
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  100 m²
 • Avgift
  3 888 kr/mån

Endast en bostad kvar!
I familjeidyllen Lindbacken finns det nu möjlighet att förvärva de eftertraktade radhusen i Brf Pärla! Se prislista nedan.

Detta är ett bostadsrättskedjehus med carport som är optimalt belägen på gaveln!

Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt.

Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens.

Privat baksida där ni har sol från lunchtid och in på kvällen. Njut av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar. Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Lindbacken
Adress Vitmossvägen - lgh 15
75471 Uppsala
Boarea (BOA) 100 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 3 888 kr/mån

Karta