Såld

En plats att trivas på

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1959
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  58 m²
 • Biarea
  0 m²
 • Tomtareal/mark
  1 290 m²

Välkommen till lugnet och det rofyllda livet i Balingsta. Här kan ni njuta av fantastiska omgivningar och en vacker trädgård med fina blommor, odlingar, grillplats och egen fikahörna. På tomten finns även en isolerad gäststuga, isolerat orangeri som har använts som TV/mysrum och en redskapsbod.

Gynnsamt pendlingsläge för den som jobbar åt Uppsala, Enköping, Västerås eller Stockholm. För den hästintresserade familjen finns ett stort och omtyckt ridcenter i närområdet. Ett populärt utflyktsmål är Wiks slott vid Lårstaviken där man kan bada om sommaren, ta en promenad i parken eller ha picknick i gräset. Runt knuten kan ni även upptäcka skatter i form av härliga smultronställen.

Slutpris 2 350 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Balingsta
Adress Balingsta Kvarnberg 11
75591 Uppsala
Slutpris 2 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-21
Boarea (BOA) 58 m²
Biarea (BIA) 0 m²
Tomtareal/mark 1290 m²
Antal rum 2

Karta