Såld

Hemtrevlig familjevilla med fin trädgård

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1971
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  122 m²
 • Biarea
  122 m²
 • Tomtareal/mark
  1 046,2 m²

Ett utsökt boende för er som vill ha direkt närhet till naturen men samtidigt ha cykelavstånd in till stadskärnan. Malma är ett barnvänligt område med promenadavstånd till skola, idrottsplats och all nödvändig service.

Entréplan består av fyra sovrum varav det ena är lite större och lämpat för föräldrarna. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är väl tilltaget och här finns gott om plats för att rymma hela släkten vid firanden. Det finns ett badrum med badkar och en gästtoalett i anslutning till hallen. Två separat ingångar varav den ena är en groventré med tvättstuga.

Källarplan består av en gillestuga med öppen spis. Ett arbetsrum för den som jobbar hemifrån ibland. Ett stort hobbyrum med plats för pingisbord. Dusch och WC finns även på detta plan. Gott om förvaringsmöjligheter med förråd, matkällare och klädkammare.

Observera att visst renoveringsbehov föreligger.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning UPPSALA VALSÄTRA 12:9
Upplåtelseform Friköpt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Adress Malmavägen 7
75647 Uppsala
Boarea (BOA) 122 m² (enligt Lantmäteriet)
Biarea (BIA) 122 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 1046,2 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 1 046 m²
Antal rum 7
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta