Såld

Stor tvåa med gavelläge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966-67
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67 m²

En lägenhet för dig som önskar ett ostört läge högst upp i huset med ljusinsläpp från flera väderstreck.

Bostaden har en välkomnande hall med två inbyggda garderober och plats för hatthylla samt skoställ. Sovrummet har plats för både större säng samt lös förvaring. Badrummet är utrustat med tvättmaskin. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och matplats vid fönster samt utgång till balkong. Vardagsrummet är stort nog att delas i två rum om man så önskar.

Stabil och omtyckt förening med låg belåningsgrad. Som medlem i föreningen finns en rad olika gemensamma utrymmen att nyttja.

Bekvämt avstånd till all tänkbar service och cykelavstånd till såväl Gränbystaden som Uppsala stadskärna. Bra pendlingsmöjligheter med buss och bil.

Slutpris 1 780 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Bellman
Adress Bellmansgatan 26
75426 Uppsala
Slutpris 1 780 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-18
Boarea (BOA) 67 m²
Antal rum 2

Karta