Såld

En etta utöver det vanliga

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1946
 • Våning
  1
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  18 m²
 • Avgift
  1 127 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten,

Renoverad oas i city där även juridisk person är välkommen! Charmig lägenhet i attraktiva villaområdet Kåbo med pendlarläge. Gång och cykelavstånd till allt vad stadskärnan har att erbjuda.

Bostaden erbjuder ett fint nylagt holländskt parkettgolv, samt ett slitstarkt laminatgolv i hall bägge inlagda i juni 2022. Takhöjden om c: a 2,70 m erbjuder stora möjligheter för den kreative. Tak, väggar och snickerier är nymålade under våren 2022.

Nytt trinettkök installerades även det juni 2022 och inkluderade då även ny dragna elledningar samt jordade vägguttag i hela lägenheten.

Kåbo är ett lugnt och naturnära villaområde mitt i centrala Uppsala. Oavsett om du är student på universitetet, jobbar på Akademiska sjukhuset eller pendlar så har du alltid nära hem. Blir du sugen på en joggingtur så finns stadsskogen c:a 200 m bort. Kanske vill du njuta av utelivet och studentnationerna? Lugnt och tryggt område som passar alla. Gratis gatuparkering i området.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Kåbo
Adress Banérgatan 16A
752 37 Uppsala
Våning 1
Boarea (BOA) 18 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 1
Månadsavgift 1 127 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten,

Avgifts­förändringar

Ingen planerad juni 2022

Karta