Såld

Genomgångslägenhet med balkong som har kvällssol

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2019
 • Våning
  5
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  58 m²
 • Avgift
  3 800 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten,

En bostad för dig som gillar en genomtänkt planlösning och lyxen med att bo i en relativt nyproducerad lägenhet med bra standard.

Tack vare att man har ljusinsläpp från två väderstreck så upplevs bostaden ljus och rymlig. Det finns väldigt bra förvaringsutrymmen i samtliga rum för den som gillar ordning och reda. För livsnjutaren så finns balkongen att sitta på efter jobbet och titta på solnedgången. Den öppna planlösningen gör det även enkelt att umgås med sina nära och kära.

Från bostaden har ni gångavstånd till service, parkområden, träningsanläggningar och busshållplats. På kort cykelavstånd kommer ni till såväl Gränbystaden med allt tänkbart utbud som Uppsala stadskärna. För den bilburne så finns påfarten till E4:an och Råbyleden på nära räckhåll.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Gränby
Adress Råbyvägen 53D
75429 Uppsala
Våning 5
Boarea (BOA) 58 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2
Månadsavgift 3 800 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten,

Avgifts­förändringar

Avgiften höjs med 7% från och med 1 januari 2023

Karta