Såld

Radhus i toppskick!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1975
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  96 m²
 • Tomtareal/mark
  148 m²

I ett utav Uppsalas mest omtyckta områden hittar ni detta radhus som har renoverats med varsam hand och resultatet talar för sig självt. När ni stiger in i bostaden så möts ni av en välkomnande känsla av hemtrevnad blandat med ett stilfullt intryck.

Planlösningen har justerats för att frigöra yta och skapa bättre möjligheter för ett mer funktionellt hem. På övervåningen finns platsbyggda garderober i hall och det stora sovrummet för bra förvaring. Badrummet har fått utökad yta för att vara mer bekvämt. Entréplan har utformats så att det ska vara lätt att umgås med sina nära och kära. Samtidigt har man skapat ett extra badrum som gör att övervåningen blir den privata delen av huset. Man får inte glömma bort detaljerna heller. Tycker man t.ex. inte om fula element så uppskattar man skydden som har snickrats på plats. Vill man vila ögonen på något annat än mobiltelefonen eller paddan så kan man tända en brasa och titta på elden en ruskig höstdag. På sommarhalvåret kan man njuta av att ha två stycken uteplatser belägna på varsin sida om huset. Räcker inte allt det här så finns möjligheten att inreda vinden med ett extra rum och/eller bygga ut hallen som en del i området har gjort.

Utvändigt finns ett stort förråd för trädgårdsredskap eller att förvara sin cykel. Bilen får plats i ett eget garage vid samfällighetens parkeringsområde. Det finns även ett antal platser för besökande. Längs med den lugna gatan finns även lekplats och fortsätter man ett par hundra meter kommer man till ett serviceområde med matbutik, paketutlämning, frisör och den lokala pizzerian.

Runt knuten finns busshållplats med täta turer och för den som föredrar cykel så finns utmärkta vägar att ta sig fram på oavsett om ni ska ner på stan eller göra en utflykt till Norra Lunsens stora naturreservat. Endast 5 minuter med bil till Boländerna som har obegränsat med utbud i form av butiker och service. Förskolor och bra skolor finns i närområdet.

Ett utsökt boende för barnfamiljen eller det vuxna paret med utflugna barn som föredrar att bo bekvämt i ett radhus med alla dess fördelar.

Slutpris 4 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Nåntuna
Adress Nöthårsvägen 21
75757 Uppsala
Slutpris 4 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-02
Boarea (BOA) 96 m²
Tomtareal/mark 148 m²
Antal rum 4

Karta