Såld

Gedigen enplansvilla med stor tomt för barnfamiljen

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  143 m²
 • Tomtareal/mark
  1 755 m²

Om ni längtar efter ett rejält boende med generösa ytor såväl invändigt som utvändigt så är detta något för er. Huset erbjuder en bra och genomtänkt planlösning för såväl vuxna som barn. På tomten får ni plats med studsmatta, liten fotbollsplan eller varför inte lite odlingar på baksidan.

I fantastiska Tuna bor ni i ett samhälle med förskola och grundskola upp till årskurs 9 samtidigt som ni har naturen in på knuten.
Förutom förskola och skola finns det i Tuna här även en lanthandel med generösa öppettider på promenadavstånd, fint promenad- och löparspår samt en ny bana för frisbeegolf.

För er som pendlar finns goda kommunikationer till både Uppsala, Alunda och Östhammar.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 31 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TUNA 11:29
Upplåtelseform Friköpt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Alunda
Område Tuna
Adress Tuna 326A
74793 Alunda
Boarea (BOA) 143 m² (enligt Enligt säljarens information)
Tomtareal/mark 1755 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6
Taxeringskod 210
Småhusenhet, tomtmark

Karta