Såld

Ett hem med många fördelar

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1952-54
 • Våning
  3 av 3
 • Rum
  2,5 rum
 • Boarea
  64 m²
 • Avgift
  3 170 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten,

En bostad för dig som letar efter en lägenhet som är i bra skick med generösa ytor och som har balkong med tak högst upp i huset. Plus i kanten för att man kan njuta av kvällssolen efter att arbetsdagen är slut. Vidare finns bekvämligheter såsom disk- och tvättmaskin installerat.

Mycket stabil och ambitiös förening med låg skuld per kvm. Man har investerat i och kopplat på bergvärme tillsammans med nytt ventilationssystem för att få bättre driftskostnader, vilket är fördelaktigt nu när elpriserna stiger.

Föreningens innergård har stora grönytor, flera äppelträd samt två grillplatser.

Läget är utomordentligt bra då ni får promenadavstånd till service och behagligt cykelavstånd ner till stadskärnan eller Gränbystaden. Det populära bageriet Leijon Stenugnsbageri & Konditori ligger i en utav föreningens lokaler för den som är sugen på bakverk eller bröd. Närområdet har även fina parker och grönområden samt restauranger att besöka.

Tillträde är möjligt 1 feb 2023.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Salabacke
Adress Apelgatan 4
75435 Uppsala
Våning 3 av 3
Boarea (BOA) 64 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Lägenheten är registrerad som 3 rok hos föreningen.

Antal rum 2,5
Månadsavgift 3 170 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten,

Avgifts­förändringar

Ingen planerad 2022-09-07

Karta