Såld

Gavelfyra med 3 m i takhöjd & garage!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2018
 • Våning
  Entréplan
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  91 m²
 • Avgift
  4 551 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten,

Välkommen till denna exklusiva gavelbostad med en mycket generös takhöjd om hela 3 meter! Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar utrymmen för sociala umgängen. Bostaden är mycket exklusiv med materialval såsom både Carraramarmor i bänkskivan i köket samt i badrummens golv. Vidare är dessutom köket smakfullt utrustat med kvalitétsutrustning från Smeg. Bostaden har en stor och härlig uteplats som man kommer ut till både genom vardagsrummet och bostadens stora sovrum. I bostaden finns det två badrum. Bostadsrättsföreningen har och god ekonomi.

I Rosendal är ett mycket naturvänligt område med grönskan alldeles runt hörnet. Här har du tillgång till skog, naturreservat samt närhet till vattnet i Sunnersta och Skarholmens båtklubbar. För cykelentusiasten finns det bra cykelleder vid gula stigen. Serviceutbudet är fulländat med allt från matbutiker, restaurang och bank. Vidare finns det ett enormt utbud av sport och träning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Joel Cruickshank

Fastighetsmäklare
Joel Cruickshank
5,0 / 5 107 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Joel Sundin Cruickshank och jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2014. Under åren har jag samlat på mig en mycket god lokalkännedom och har en stor erfarenhet av att förmedla bostadsrätter och villor i Uppsala med omnejd. Ursprungligen kommer jag från Sörmland och har mina rötter i Sverige, USA och Skottland. Som tävlingsmänniska föll det sig naturligt att jag alltid ska ha målsättningen nöjdast kunder och högst försäljningsresultat. För att uppnå det krävs en hög kundservicenivå samt ett stort engagemang. Från mina kunder får jag ofta höra att jag som fastighetsmäklare är kunnig, engagerad, professionell samt socialt kompetent. Det jag brinner för är att ha en kvalitativ försäljningsprocess som leder till långvariga affärsrelationer. Valet av mäklare är avgörande för en lyckad försäljning, varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller har några funderingar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Rosendal
Adress Torgny Segerstedts allé 9
756 44 Uppsala
Våning Entréplan
Boarea (BOA) 91 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 4
Månadsavgift 4 551 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten,

Karta