Såld

Bekvämt och praktiskt boende

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2003-04
 • Våning
  4 av 7 av 7
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67 m²
 • Avgift
  3 710 kr/mån
  inkl. värme, vatten, bredband, kabel-tv basutbud

Detta är en bostad för dig som letar efter en välplanerad lägenhet med generösa ytor i centrala Uppsala med alla dess fördelar.

Bostaden ligger på våning 4 av 7 och har en fin utsikt mot innergården. Hiss finns från markplan. Naturligtvis får man även njuta av eftermiddags/kvällssolen och tack vare den inglasade balkongen så förlänger man säsongen.

Kort promenadavstånd till centrum om ni är sugna på shopping, strosa längs Fyrisån eller ta en kaffe med kompisarna. Affärshuset Kvarnen finns på behändigt avstånd för inhandling av dagligvaror. Är ni mer intresserad av grönområden eller fritidsaktiviteter så finns en skatepark i närheten och följer man rälsen så kommer man till Gamla Uppsala med historiska omgivningar, joggingspår och frisbeegolfbana.

Omtyckt förening med bra service till sina medlemmar.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Kapellgärdet
Adress Portalgatan 31
75423 Uppsala
Våning 4 av 7 av 7
Boarea (BOA) 67 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2
Månadsavgift 3 710 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten, bredband, kabel-tv basutbud

Avgifts­förändringar

Kommer att tas upp på styrelsemöte i september. Inget beslutat i dagsläget.

Karta