Såld

Högt belägen fyra med två balkonger!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2008-2011
 • Våning
  4 av 5
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98 m²
 • Avgift
  5 749 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, TV-kanalpaket Ownit Flex & Bredband 700-1000 Mbps.

Varmt välkommen till en genomgångsfyra med två balkonger som ger dig möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. Bostaden är väldigt ljus tack vare att bostaden är högt belägen i huset samtidigt som man har fönster åt två väderstreck. Den moderna standarden är mycket hög och man har förfinat bostadens kök och bostadens ytskikt. Bostaden har en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samtidigt som varje sovrum är optimalt planerade och åtskilda från varandra. Dessutom har man ett stort badrum med goda tvättmöjligheter och en extra toalett för att slippa trängas på morgnarna.

Bostadsrättsföreningen Tryckaren är en stor och trygg förening som omfattar hela 170 bostadsrätter och har en välskött ekonomi med en bra belåningsgrad om 8004 kr/m². Under 2021 installerade föreningen solceller på sina tak som förser byggnaderna och bostadsrätterna med ren solel. Vidare har föreningen en stor och fin innergård med stora gräsytor, sittplatser samt en trevlig lekplats för de mindre att vistas i.

Kapellgärdet som bostadsområde är ett centralt och modernt kvarter där alla föreningar har stora innergårdar. Från din bostad har du närhet till det mesta man kan önska sig av Uppsala som stad. I närheten har du service vid Kvarnengallerian där det finns en ICA-butik, systembolag, apotek, restaurang samt att det finns gym alldeles i närheten. Här får du även ett attraktivt pendlarläge med endast 10 minuters promenad samtidigt som man har närhet till vacker natur vid Gamla Uppsala högar. I närheten till området finns det tillgång till både förskolor och grund- och högstadieskola.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Mäklare

Ansvarig mäklare Joel Cruickshank

Fastighetsmäklare
Joel Cruickshank
5,0 / 5 107 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Joel Sundin Cruickshank och jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2014. Under åren har jag samlat på mig en mycket god lokalkännedom och har en stor erfarenhet av att förmedla bostadsrätter och villor i Uppsala med omnejd. Ursprungligen kommer jag från Sörmland och har mina rötter i Sverige, USA och Skottland. Som tävlingsmänniska föll det sig naturligt att jag alltid ska ha målsättningen nöjdast kunder och högst försäljningsresultat. För att uppnå det krävs en hög kundservicenivå samt ett stort engagemang. Från mina kunder får jag ofta höra att jag som fastighetsmäklare är kunnig, engagerad, professionell samt socialt kompetent. Det jag brinner för är att ha en kvalitativ försäljningsprocess som leder till långvariga affärsrelationer. Valet av mäklare är avgörande för en lyckad försäljning, varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller har några funderingar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Nuvarande planlösning

  Nuvarande planlösning

 • Alternativ planlösning

  Alternativ planlösning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Kapellgärdet
Adress Portalgatan 33
754 23 Uppsala
Våning 4 av 5
Boarea (BOA) 98 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 5 749 kr/mån
Ink. värme, varm- och kallvatten, TV-kanalpaket Ownit Flex & Bredband 700-1000 Mbps samt telefoni.
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, TV-kanalpaket Ownit Flex & Bredband 700-1000 Mbps.

Karta