Såld

Central gavelfyra med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1983
 • Våning
  1 av 4
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  91 m²
 • Avgift
  5 128 kr/mån
  inkl. inkl. Värme, vatten och grundutbud för Kabel-TV. exkl. kostnader för el, hemförsäkring och bredband tillkommer.

Varmt välkommen till denna attraktiva gavelfyra med bästa tänkbara pendlarläge. Här får du möjligheten att ha fönster i tre väderstreck vilket skapar en genomgående ljus atmosfär i bostaden. Bostaden har en delvis öppen planlösning vilket skapar mer sociala miljöer samtidigt som du har ett djupt och härligt burspråk. Vidare har bostaden en inglasade balkong som vetter mot sydväst och ger eftermiddagssol, här trivs växtligheten mycket bra. I bostaden finns det dessutom en gäst-wc vilket skapar en mer praktisk vardag.

Bostadsrättsföreningen Fröjgärdet är en mycket välskött förening med 68 lägenheter. Föreningen har en mycket god ekonomi med en belåningsgrad 3.575 kr lån/m².

På Storgatan 22A bor du på en ovanligt lugn genomfartsgata där du har närhet till hela stadens utbud inom en mycket kort promenad. Här kan du njuta av närheten till service vid Kvarnengallerian där det finns ICA, systembolaget, apotek, restaurang samt att det finns gym i närheten!

Välkommen hem!

Mäklare

Ansvarig mäklare Joel Cruickshank

Fastighetsmäklare
Joel Cruickshank
5,0 / 5 103 omdömen från Hittamäklare
Mitt namn är Joel Sundin Cruickshank och jag har varit verksam som fastighetsmäklare sedan 2014. Under åren har jag samlat på mig en mycket god lokalkännedom och har en stor erfarenhet av att förmedla bostadsrätter och villor i Uppsala med omnejd. Ursprungligen kommer jag från Sörmland och har mina rötter i Sverige, USA och Skottland. Som tävlingsmänniska föll det sig naturligt att jag alltid ska ha målsättningen nöjdast kunder och högst försäljningsresultat. För att uppnå det krävs en hög kundservicenivå samt ett stort engagemang. Från mina kunder får jag ofta höra att jag som fastighetsmäklare är kunnig, engagerad, professionell samt socialt kompetent. Det jag brinner för är att ha en kvalitativ försäljningsprocess som leder till långvariga affärsrelationer. Valet av mäklare är avgörande för en lyckad försäljning, varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller har några funderingar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Centrum
Adress Storgatan 22A
753 31 Uppsala
Våning 1 av 4
Boarea (BOA) 91 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 5 128 kr/mån
inkl. Värme, Vatten och grundutbud för Kabel-TV exkl. kostnader för el, hemförsäkring och bredband tillkommer
Ingår i avgiften

inkl. Värme, vatten och grundutbud för Kabel-TV.

exkl. kostnader för el, hemförsäkring och bredband tillkommer.

Karta