Såld

Gavelfyra med uteplats i fint läge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1972
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  92,5 m²

Äntligen finns en fyra i markplan till salu i Nyby. Lägenheten har visst renoveringsbehov men läget är utomordentligt bra med uteplats som vetter åt sydväst. Ett tillfälle för er som har väntat på att få köpa en lägenhet med tre bra sovrum, två badrum varav det ena har tvättmöjligheter, ett ordentligt kök samt ett rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen.

Omtyckt bostadsrättsförening med bra service till sina medlemmar och tänk på att elen ingår i avgiften!

I Nyby bor ni med närhet till mataffär, apotek och restaurang samt till den ständigt växande Gränby köpstaden med all tänkbar service. På endast 10 minuter tar ni er till Uppsala city via upplysta gång- och cykelvägar samt buss med täta avgångar.

Slutpris 2 320 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Uppsala
Kommun Uppsala
Ort Uppsala
Område Nyby
Adress Leopoldsgatan 10
75441 Uppsala
Slutpris 2 320 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-22
Boarea (BOA) 92,5 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta