Såld

Ett boende för dig som uppskattar ett bra läge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  44 m²

Bra planerad och trivsam lägenhet för dig som ska flytta hemifrån eller börja studera i Uppsala till hösten.

Bostaden har högt i tak, parkettgolv och andra detaljer bevarade från byggåret. Det finns ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matsalsdel och skrivhörna. I sovrummet ryms en 1,60 säng och här kommer man ut till balkongen också. Badrummet har praktiska duschdörrar och skön golvvärme. Köket har gott om förvaringsmöjligheter med många skåp.

I omtyckta Luthagen får du verkligen nära till allt. De avkopplande promenadstråken längs med Fyrisån, Luthagens Livs, apotek, anrika Fyris bio, frisör, kaféer, Stabbyskogen och flera populära restauranger. Utöver det finns centrumkärnans gågata med sitt rika utbud bara några minuters promenadväg bort från bostaden. I Uppsala är det vanligt att man tar cykeln när man ska någonstans och det tar inte mer än 10 minuter till Resecentrum. För den som ska plugga på Ekonomikum så ligger det endast några hundra meter bort från bostaden

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 26 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Luthagsesplanaden 34A
752 31 Uppsala
Boarea (BOA) 44 m²
Antal rum 2

Karta