Såld

Gaveltomt med fin utsikt

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    1 670 m²

I fantastiska Tuna bor ni i ett samhälle med förskola och grundskola upp till årskurs 9 samtidigt som ni har naturen in på knuten.

Här kommer ett nybyggt område om totalt 14 tomter i olika storlekar och sollägen att växa fram i befintlig bebyggelse. Attraheras ni av ett tomtläge med direkt närhet till skogen eller vill ni bo i ett mer bebyggt område? Här kan ni välja tomten som passar er familj bäst!

Förutom förskola och skola finns det i Tuna här även en lanthandel med generösa öppettider på promenadavstånd, fint promenad- och löparspår samt inom kort är den nya banan för frisbeegolf klar.
För er som pendlar finns goda kommunikationer till både Uppsala, Alunda och Östhammar.

Tomterna är inte knutna till någon husleverantör vilket gör att ni fritt kan välja det hus ni själva önskar. I tomtpriset ingår anslutningsavgifter för el, fiber och V/A.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Ort Alunda
Adress Tuna 326G
74793 Alunda
Tomtareal/mark 1670 m²

Karta