Såld

Hemtrevlig bostad i en mycket omtyckt förening

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54,6 m²

Här får man det mesta av det som man kan tänkas önska sig i form av en fin lägenhet i bra skick med låg månadsavgift. Förutom detta så ligger bostaden i ett utav Uppsalas mest populära områden.

Läget är utomordentligt bra då ni får promenadavstånd till all tänkbar service i Gränbystaden samt behagligt cykelavstånd ner till stadskärnan.

Närområdet erbjuder även populära restauranger, bagerier och ett stenkast från bostaden finns den fina Källparken.

Välkommen till Uppsalas trevligaste brf som det står på hemsidan. Som boende kan man skippa gymkortet och istället nyttja föreningens gym som har alla maskiner man behöver. Dessutom finns det bastu, föreningslokal med övernattningsmöjlighet, hobbyrum och utomhusgrill.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 35 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Källparksgatan 10C
75432 Uppsala
Boarea (BOA) 54,6 m²
Antal rum 2

Karta