Såld

Hemtrevlig tvåa med en mycket stor uteplats

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  63 m²

Detta är ett boende för er som letar efter en rymlig tvåa i fint skick med bra förvaringsmöjligheter och med en fantastisk uteplats.

Lägenheten stamrenoverades under 2020 så ni behöver inte tänka på att renovera någonting innan ni flyttar in.

Välskött och populär förening med bra service till sina medlemmar. Som boende i föreningen kan ni bl.a. nyttja tennisbana, gym, snickarbod, samlingslokal och övernattningsrum.

På kort promenadavstånd kommer ni till såväl Gränbystaden som Årsta C med ett rikligt utbud av service. I närområdet finns även ett antal parker och grönområden att vistas i.

Välkommen till en bostad att trivas i!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 35 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Fänkålsgatan 23
75447 Uppsala
Boarea (BOA) 63 m²
Antal rum 2

Karta