Såld

Nära till allt i trivsamma Fålhagen

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  30 m²

En perfekt lägenhet för dig som ska flytta hemifrån, börja studera eller behöver en övernattningslägenhet på kort promenadavstånd till Resecentrum. Lägenheten är belägen i källarplan som nås via trappa eller hiss från markplan.

Bostaden har en naturlig sovplats vid alkoven som man även kan dela av med industrivägg. Praktiskt kök som har allt det nödvändiga och badrummet är helkaklat. I allrummet får man plats med stor soffa, matbord och skrivbord.

I närområdet finns det mesta man kan önska sig i form av parkområden, restauranger, träningslokaler, ett varierat utbud i galleria Kvarnen, marknad på Vaksala torg och promenadavstånd ner till stadskärnan samt Resecentrum ifall man vill åka till Arlanda eller Stockholm. I Uppsala cyklar de flesta överallt och från bostaden finns det enkla cykelvägar vart man än ska ta sig.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Vaksalagatan 55
753 31 Uppsala
Boarea (BOA) 30 m²
Antal rum 1

Karta