Såld

Högst upp med fina sällskapsytor

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  116 m²

Tillfälle att förvärva en välplanerad fyra i Främre Luthagen som är belägen högst upp i fastighet med hiss.

Fantastiska sällskapsytor med stort matrum och vardagsrum i fil som passar perfekt för tillställningar med släkt och vänner. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till balkongen med sol mitt på dagen.
Här bor ni med avskilt belägna sovrum och badrum som ger en privat känsla för enbart familjen.

Välskött bostadsrättsföreningen med låga avgifter som bland annat erbjuder både bastu och en takterrass med fin utsikt till sina medlemmar.

På Götgatan 11 bor ni centralt med närhet till stadspulsen samtidigt som ni har flertalet mysiga parker och rekreationsområden i närområdet. På promenadavstånd finns Centralstationen, välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Götgatan 11
75315 Uppsala
Boarea (BOA) 116 m²
Antal rum 4

Karta