Såld

Högst upp med balkong åt sydväst

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  64,5 m²

Ett trivsamt boende i en mycket omtyckt förening med bra service till sina medlemmar. Här får ni promenadavstånd till såväl grönområden, service och kommunikationer.

Bostaden är fördelad på två rum och kök med generösa ytor i samtliga rum. Den stora balkongen har ett bra solläge och en fri vy över närområdet. För att komma till lägenheten tar man sig bekvämt upp med hiss från markplan.

I Gottsunda bor ni med direkt närhet till fina natur- och skogsområden där ni kan plocka svamp, promenera med hunden eller ta en joggingtur. Det finns utmärkta upplysta cykelbanor oavsett om ni ska till badplatsen i Sunnersta eller ner på stan. Vill man nyttja kollektivtrafiken så finns busshållplatsen alldeles runt hörnet från bostaden.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Valthornsvägen 2
75650 Uppsala
Boarea (BOA) 64,5 m²
Antal rum 2

Karta