Såld

Bo granne med Fyrisån

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  63,8 m²

Ett boende för dig som önskar ett bekvämt leverne med hiss från markplan och gångavstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda.

Mycket stabil bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och bra service till sina medlemmar. Nyligen installerades säkerhetsdörrar och nya kodlås. Tänk på att bredband och digital-TV ingår i avgiften.

Bostaden består av två rum och kök med generösa ytor i samtliga rum. Från balkongen har ni utsikt över innergården med det fina pilträdet och Domkyrkan. Observera att visst renoveringsbehov föreligger.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 37 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Svartbäcksgatan 43D
75316 Uppsala
Boarea (BOA) 63,8 m²
Antal rum 2

Karta