Såld

Optimalt första boende

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  25,5 m²

Välplanerad lägenhet i trivsamma kvarter och en perfekt bostad för dig som ska flytta hemifrån eller börja studera i Uppsala.

Läget är utomordentligt bra då ni får promenadavstånd till service och behagligt cykelavstånd ner till stadskärnan. Det populära bageriet ligger runt hörnet för den som är sugen på bakverk eller bröd. Närområdet har även fina parker och grönområden att nyttja under sommarhalvåret.

Mycket stabil förening med låg belåningsgrad per kvm och bra service till sina medlemmar. Gemensamma utrymmen består hobbyrum, tvättstuga och cykelförvaring.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Byggmästargatan 1F
75435 Uppsala
Boarea (BOA) 25,5 m²
Antal rum 1

Karta