Såld

Fina tomter i lantlig miljö

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    1 644 m²

På behändigt avstånd från Uppsala stadskärna hittar ni denna tomt som ni kan bygga ett nytt och fint hus på i trivsam miljö. Totalt är det 8 stycken tomter i området varav 4 är till salu.

I tomtpriset ingår el fram till tomtgräns och det finns en gemensam markbädd för dom 8 tomterna. Köparen får borra efter eget vatten. Det går att ansluta sig till Börje Net för att få fiber. Anslutningsavgift betalas av köparen. Ni kan fritt välja den husleverantör ni önskar.

I närområdet finns Börje skola F-6, busshållplatser, svampskogar, elljusspår vid Fjälliden och Börje sportklubb med fotboll, bordtennis, tennis, motion och ridning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Ort Uppsala
Adress Born 13H
75592 Uppsala
Tomtareal/mark 1644 m²

Karta