Såld

Mycket fin tvåa med stora ytor

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  67 m²

Detta är en lägenhet för dig som letar efter ett modernt och stilrent boende med platsbyggda möbler i centrala Uppsala med alla dess fördelar.

Bostaden ligger på våning 6 av 7 och har en fin utsikt mot innergården. Hiss finns från markplan. Naturligtvis får man även njuta av eftermiddags/kvällssolen och lyser solen för starkt kan man alltid fälla ner markisen.

Kort promenadavstånd till centrum om ni är sugna på shopping, strosa längs Fyrisån eller ta en kaffe med kompisarna. Affärshuset Kvarnen finns på behändigt avstånd för inhandling av dagligvaror. Är ni mer intresserad av grönområden eller fritidsaktiviteter så finns en skatepark i närheten och följer man rälsen så kommer man till Gamla Uppsala med historiska omgivningar, joggingspår och frisbeegolfbana.

Lägenheten är i bra skick så för den som bara vill flytta in utan att renovera någonting så går det alldeles utmärkt.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Portalgatan 31
75423 Uppsala
Boarea (BOA) 67 m²
Antal rum 2

Karta