Såld

20-talsdröm med balkong

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3,5 rum
 • Boarea
  88 m²

Ett boende för er som letar efter en centralt belägen lägenhet med generösa ytor, högt i tak och där tidstypiska detaljer finns bevarade såsom trägolv, skjutdörrar och djupa fönsternischer. Pricken över i:et får ni med balkongen som har utsikt över innergården.

Promenadavstånd till allt som staden har att erbjuda. Fålhagen är en stadsdel med ett rikligt utbud av service vid affärshuset Kvarnen och Vaksala torg, populära restauranger, friskvård och kort avstånd till Resecentrum samt stadskärnan.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 31 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Vaksalagatan 33B
75331 Uppsala
Boarea (BOA) 88 m²
Antal rum 3,5

Karta