Såld

Ett perfekt första boende

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  38 m²

Ett boende för er som önskar en smart planlösning och en lägenhet i bra skick som ligger i ett attraktivt område.

Kort cykelavstånd på 7 minuter ner till centrala Uppsala och följer man rälsen norrut så kommer man till Gamla Uppsala med historiska omgivningar, joggingspår och frisbeegolfbana.

Föreningen har en gemensam takterrass med fin utsikt, bilpool och cykelförråd i källare. I närområdet finns trevliga parker, service, lokalbutik och gym. Det förbereds en fusion med Brf Sjukamparen som troligtvis innebär sänkta avgifter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Margit Sahlins gata 3
75418 Uppsala
Boarea (BOA) 38 m²
Antal rum 2

Karta