Såld

Granne med skogsparti

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  176 m²

Stilsäkert parhus som andas industriromantik. En egen oas med skogen som granne!

Genomgående ljusa golv, jordnära färgsättning, fantastiska stålglaspartier och gjutjärnskamin är några av detaljerna gör att detta designhem sticker ut.

Planlösningen har genomgående genomtänkta detaljer och smarta lösningar så som platsbyggt skrivbord, stora fönsterpartier och ett varmbonat orangeri med golvvärme.

Bottenvåningen erbjuder stora sociala ytor för att umgås. Här har ni kök i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum.
Trappan i rostig korall, med sin slående rymd på sex meter till tak, leder er sedan upp till övre plan och de mer privata delarna med sovrum och tvättstuga.

På Utgårdsvägen 19 bor ni med ett av områdets bästa lägen, granne med ett skogsparti. Ett otroligt insynsskyddat och privat läge som måste upplevas på plats!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 35 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Utgårdsvägen 19
754 72 Uppsala
Boarea (BOA) 176 m²
Antal rum 6

Karta