Såld

Gedigen och omhändertagen villa med ett eftertraktat läge

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  155 m²
 • Biarea
  65 m²
 • Tomtareal/mark
  1 332 m²

Ett boende för familjen som vill komma hem till lugnet! Här bor ni granne med en allmänning och grundskola samt kort promenad till Rosersbergs station.

På Norrtorpsvägen 11 bor ni i ett arkitektritat hus med genomtänkta lösningar på varje plan. Som tredje ägare av huset köper ni ett omtyckt hem som omsorgsfullt har tagits om hand av tidigare ägare.

Huset är genomtänkt beläget långt in på tomten vilket ger ett lugn och en privat uteplats mot allmänningen på baksidan. Tack vare dess höga läge har ni här en fin utsikt över mellersta Rosersberg och knappt någon insyn till huset.

Uteplatsen i söder är den perfekta platsen för att inta måltider, studera djur eller bara koppla av. På tomten finns flertalet planteringar, äppel- och körsbärsträd.

Här bor ni med en kort promenad från Rosersbergs station där pendeltåget tar dig till både Sthlm och Uppsala på ca 30 min eller till Arlanda på ca 20 min. Rosersberg är en mysig stadsdel med närhet till Mälaren och fina naturområden.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Rosersberg
Adress Norrtorpsvägen 11
19571 Rosersberg
Boarea (BOA) 155 m²
Biarea (BIA) 65 m²
Tomtareal/mark 1332 m²
Antal rum 6

Karta