Såld

Ett hem med det lilla extra

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  93,5 m²

Vill ni bo med villakänsla men ändå med tryggheten som en bostadsrätt ger? Då är detta boendet för er!

Nu finns möjlighet att förvärva ett av de få bostadsrättskedjehusen i Lindbacken. Med låg månadsavgift, uteplats i insynsskyddat läge och planlösning med fantastisk takhöjd är detta ett boende som måste upplevas på plats! Här bor ni på en fantastik tomt där ni har förmiddagssol på framsidan och insynsskyddad baksida med sol från efter lunch och in på kvällen.

Flertalet tillval har gjorts så som kamin, oljat parkettgolv och vitvaror med kallvatten och ismaskin samt varmvatten direkt vid kranen. Genomtänkta tillval som gör att detta hem sticker ut.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Kihlander

Fastighetsmäklare
Daniel Kihlander
5,0 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Daniel Kihlander Letar ni efter en lugn och trygg mäklare som besitter breda kunskaper? Då har ni hittat rätt! Jag är född och uppvuxen i Uppsala och har skaffat mig livserfarenhet från omkring tjugo olika jobb och resor och studier utomlands innan jag började arbeta som Fastighetsmäklare 2007. Jag har förmedlat allt från lägenheter, villor och fritidshus till tomter och nyproducerade lägenheter. Det har varit otroligt lärorika år med möten med människor som varit i olika skeenden i livet, och jag har haft förmånen att förmedla allt från det första egna boendet till drömmen om stugan vid havet efter pensionen. Jag lystrar alltid till kundens behov, och målet är att vi tillsammans skapar den optimala mäklartjänsten för att nå bästa möjliga resultat. 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Uppsala
Adress Storstensvägen 61
75471 Uppsala
Boarea (BOA) 93,5 m²
Antal rum 5

Karta