Såld

Charmigt innerstadshus med lummig trädgård!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  110 m²
 • Tomtareal/mark
  582 m²

Här kan ni njuta av lugnet mitt i den vackra innerstaden. Charmigt hus med fina originaldetaljer bl.a. en vacker kakelugn och järnspis i köket. Planlösning om 5 r.o.k. med hall, vardagsrum, matrum, gästtoalett och kök nere. En trappa upp finns 3 sovrum och nyrenoverat Wc/duschrum med golvvärme.
Fiber finns indraget i fastigheten. Inglasat uterum med skjutdörrar. Tillhörande gårdshus på 53 kvm med tvättstuga och hobbyrum samt en lägenhet med sovrum, kök och duschrum med toalett. Rejäl grusad p-plats för 4 st bilar. Boka visning hos mäklaren!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Melin

Fastighetsmäklare
Maria Melin
4,8 / 5 160 omdömen från Hittamäklare
Nöjda kunder, det gör mig stolt och glad! Jag vill att både köpare och säljare ska vara nöjda efter avslutad affär. För mig är bostadsaffärer vardag, för Dig/Er är det en av de största händelserna i livet, vanligtvis köper eller säljer man sin bostad endast ett fåtal gånger i livet. Min utbildning och erfarenhet gör att jag enkelt kan lotsa Er genom denna stora händelse. Jag jobbar på kontoret i Vadstena, centralt beläget på Stora Torget. Jag säljer bostadsrätter, villor, fritidshus, jordbruk och kommersiella objekt. Jag utgår ifrån Vadstena men säljer även objekt i närliggande orter! Välkomna att ringa!  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Vadstena
Adress Södra Rännevallen 29
59230 Vadstena
Boarea (BOA) 110 m²
Tomtareal/mark 582 m²
Antal rum 5

Karta