Såld

Välplanerad villa med smakfullt kök samt uterum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1970
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  124 m²
 • Biarea
  123 m²
 • Tomtareal/mark
  878 m²

Letar du efter ett välplanerat rymligt hus i ett barnvänligt område? Då är villan på Relingsgatan 6 något för dig. Här bor du nämligen på en lugn gata med gångavstånd till skola och förskola. Nuvarande ägare har renoverat köket i stilrent vitt 2022 och även dränerat om huset. På övervåningen finns 4 sovrum och ytterligare två finns i källaren. Huset värms dessutom effektivt av en bergvärmepump som kompletteras med en braskamin. I anslutning till det luftiga och ljusa vardagsrummet finns det härliga uterummet!

Källaren erbjuder också mycket gott om förvaringsutrymmen, duschrum, wc, tvättrum samt en klassisk gillestuga. Lättskött tomt och vidbyggt garage.

För den framtida ägaren väntar nu ett trivsamt och väldisponerat boende i ett attraktivt område. Här bor du med närhet till livsmedelsaffär, skola och och fina promenadstigar.

Kika in huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan. Välkommen med din intresseanmälan!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 29 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Mariedal
Adress Relingsgatan 6
46255 Vänersborg
Pris 2 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-25
Boarea (BOA) 124 m²
Biarea (BIA) 123 m²
Tomtareal/mark 878 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta