Såld

Rymlig villa med bra planlösning i barnvänliga Mariedal!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1940
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  89 m²
 • Biarea
  89 m²
 • Tomtareal/mark
  992 m²

NYTT PRIS! 1 795 000 kr! Varmt välkomna till Restadvägen 61 och denna enplansvilla med källare och ett bra läge på lugn gata i familjära Mariedal.
Huset har en praktisk planlösning med en rymlig källare med gillestuga, sovrum, tvättstuga och ett garage/hobbyrum med gott om förvaringsutrymmen.
Huset har en fin trädgård med stor potential för den trädgårdsintresserade. Ytterligare ett fristående garage finns och flertalet uteplatser. Ca 300 meter till Mariedalsskolan och busshållplats finns i direkt närhet.
Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Mariedal
Adress Restadvägen 61
46254 Vänersborg
Pris 1 795 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-29
Boarea (BOA) 89 m²
Biarea (BIA) 89 m²
Tomtareal/mark 992 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta