Såld

Lantligt läge och stor tomt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1934
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  70 m²
 • Biarea
  10 m²
 • Tomtareal/mark
  3 604 m²

Välkommen till detta lantliga fina läge och denna lilla gård om 3604 kvm. Här har du möjlighet att själv skapa ditt drömboende då villan har renoveringsbehov.
Detta kan bli en härlig sommaridyll eller bebos året runt. Endast fantasin sätter gränser. På fastigheten står också en stor ladugård. Villans planlösning består av kök, vardagsrum, hall, 2 st sovrum samt badrum.
Fastigheten ligger ca 1 mil från Brålanda centrum, där tågstopp är planerat innan 2028. I Brålanda finns bland annat skola F-6, förskolor, sportcentrum, mataffärer och väg- och motellkrog.

Varmt Välkommen på visning!

Slutpris 560 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Brålanda
Område Brålanda Lantligt
Adress Hägnan 120
46463 Brålanda
Slutpris 560 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-27
Boarea (BOA) 70 m²
Biarea (BIA) 10 m²
Tomtareal/mark 3604 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta