Såld

Mindre enplansvilla med avskilt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1979
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  112 m²
 • Biarea
  62 m²
 • Tomtareal/mark
  2 058 m²

Med ett lugnt och naturnära läge återfinns denna enplansvilla från 1979 på en tomt om ca 2000 kvm, villan inrymmer 112 kvm med vidbyggt garage. Bra pendlingsmöjlighet till Vänersborg/Uddevalla och endast 10 minuters bilfärd in till Frändefors som bland annat erbjuder barnomsorg, förskola, skola och livsmedelsaffär.
Fastigheten är i mycket eftersatt skick och säljs i befintligt skick genom god man utsedd av Tingsrätten. Mer information om detta kan fås via mäklare.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 23 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Frändefors
Område Frändefors
Adress Rösebacken 900
46297 Frändefors
Pris 485 000 kr
Boarea (BOA) 112 m²
Biarea (BIA) 62 m²
Tomtareal/mark 2058 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta