Såld

Charmfull villa i Frändefors med låga driftkostnader!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1909
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  151 m²
 • Biarea
  21 m²
 • Tomtareal/mark
  1 857 m²

Varmt välkomna till denna timrade villa i Frändefors med härlig gammaldags karaktär! Här bor du billigt invid Frändeforsån med ett riktigt bra dubbelgarage, bergvärme och massor av charm i form av kakelugn och bevarade detaljer. Idag inrymmer villan 3 sovrum men möjlighet finns till fler. På 90-talet gjordes en omfattande renovering av tak, fasad, fönster och våtrum med bevarad känsla av sekelskiftet. Här finns en härlig välskött trädgård med gårdskänsla och fin uteplats. I Frändeforsån finns kräftor att fiska. Fiber installerad.

Närhet finns till matbutik, förskolor, fina promenadstråk och skogsområde. Det lättillgängliga läget invid 45:an öppnar för pendling till Vänersborgs centrum på 15 minuter och kollektivtrafiken är närliggande och erbjuder kontinuerliga avgångar.
Välkomna att boka in Er på visning!

Slutpris 1 825 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Frändefors
Område Frändefors
Adress Stenhuggaregatan 1
46269 Frändefors
Slutpris 1 825 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-18
Boarea (BOA) 151 m²
Biarea (BIA) 21 m²
Tomtareal/mark 1857 m²
Antal rum 6 (varav 3 sovrum)

Karta